Colofon

Informatie verstrekt volgens Sec. 5 Duitse Telemediawet (TMG):

Pralinen-Manufactur Große-Bölting GmbH
Gutenbergstraße 5
D-46414 Rhede

Vertegenwoordigd door:

Josef Große-Vehne, Geschäftsführer

Contact:

Telefon: 02872 – 58 76
info@pralinen-manufactur.de

Invoer registreren:

Eintragung im Handelsregister.
Registergericht: Amtsgericht Coesfeld
Registernummer: HRB 19045

BTW:

Btw-id-nummer volgens Sec. 27 een Duitse wet op de omzetbelasting:
DE 332 463 221

Informatie over beroepsaansprakelijkheidsverzekering:

Provinzial Versicherung Heßling & Donsbach oHG
Molkereihof 1
46414 Rhede
Geltungsraum der Versicherung: Deutschland

Verantwoordelijk voor de inhoud vlg. tot Sec. 55, par. 2 Duitse federale omroepovereenkomst (RSTV):
Josef Große-Vehne, Geschäftsführer
Gutenbergstraße 5
D-46414 Rhede

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS):https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Raadpleeg onze e-mail in de impressum / juridische kennisgeving.

We nemen niet deel aan online geschillenbeslechting bij arbitragecommissies voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als service providers zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze websites volgens Sec. 7, lid 1 Duitse Telemediawet (TMG). Volgens Sec. 8 tot 10 Duitse Telemediawet (TMG), zijn dienstverleners niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of om te zoeken naar bewijzen die wijzen op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of om het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwist. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment van kennis over een specifieke overtreding van de wet. Illegale inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. We hebben geen invloed op de inhoud van die websites, daarom kunnen we niet garanderen voor die inhoud. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites werden gecontroleerd op mogelijke overtredingen van de wet op het moment dat de koppeling tot stand kwam. Illegale inhoud werd niet gedetecteerd op het moment van koppelen. Een permanente monitoring van de inhoud van gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder redelijke aanwijzingen dat er sprake is van een overtreding van de wet. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van krijgen.

Auteursrechten

Inhoud en compilaties die door de providers op deze websites worden gepubliceerd, zijn onderworpen aan Duitse auteursrechtwetten. Voor reproductie, bewerking, distributie en het gebruik van elke vorm buiten de reikwijdte van de auteursrechtwetgeving is schriftelijke toestemming van de auteur of de maker vereist. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan ​​voor privégebruik.
Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de maker is verboden.

Auteursrechten van derden worden gerespecteerd zolang de inhoud van deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site zijn als zodanig aangegeven. Als u echter inbreuken op de auteursrechtwetgeving opmerkt, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.